My translation on the front page of largest newspaper in Sweden

Today, my first book translation into Swedish ended up on the front page of Sweden’s largest newspaper, Dagens Nyheter, and I’m identified as the Swedish translator in the article which takes up the entire spread on pages 26–27. Such a nice way to bookend an amazing year!

You can buy the Swedish edition of Melissa Fleming’s A Hope More Powerful Than the Sea (Polaris, Nov. 2017) here!


Idag hamnade min första boköversättning till svenska på DN:s förstasida, och jag identifieras som svensk översättare i artikeln som tar upp hela uppslaget på s. 26–27. Så himla fin avslutning på ett fantastiskt år!

Du kan köpa den svenska utgåvan av Melissa Flemings Hopp – Doaas flykt till Sverige (Polaris, nov. 2017) här!

God jul / Happy Holidays!